Solo Trainingen


Solo Skill Challenge: 24 – 36 – 48 – 72 uurs Solo Trainingen gericht op Hike, Survival, Bushcraft en Nature & Wildlife.

Deze diashow vereist JavaScript.

Gedurende de wettelijke beperkingen ten gevolge van het Corona Virus bieden wij onze studenten en cursisten 24 en 48 uurs Solo trainingen aan op onze locatie, als service en dus zonder extra kosten. Op dit moment zijn deze trainingen op meerdere momenten per week. De reacties zijn zeer enthousiast! Zodra de situatie zich normaliseert zullen wij deze trainingen ook aanbieden aan overig belangstellenden.

Hou deze pagina in de gaten voor nieuws. Op dit moment worden alle data, instructie en overige zaken alleen nog gecommuniceerd via Onderwijs Online (alleen toegankelijk voor Voshaar cursisten en studenten) maar t.z.t. zullen de bijzonderheden hier geplaatst gaan worden.

De solisten worden na een korte instructie voor de start verder digitaal geïnstrueerd en gemonitord (o.a. met een SPOT Gen 3) en leveren de vorderingen en ‘bewijs’ digitaal in.

De trainingen zijn in alle seizoenen, voorjaar, zomer, herfst en winter. Afhankelijk van de keuze van de deelnemer zijn er verschillende opties. Van volledig voorbereid met al het materiaal wat men denkt nodig te hebben tot een keuzelijst met puntensysteem en dus zeer beperkt materiaal.

Indien men de uitdaging in Duo’s wil aangaan is dit ook mogelijk.

Deze diashow vereist JavaScript.

 

Onderwerpen

O.a.
– Vuur
– Shelter
– Crafting
– Vallen en strikken
– Flora
– Fauna
– Sporen
– Oriëntatie
– Tijdsplanning
– Outdoor Cooking
– Knopen, sjorringen en touwtechnieken

Er een ochtend instructie voorafgaand aan de solo.

Pictures Pilot 72 hours

Deze diashow vereist JavaScript.

 

 

 

%d bloggers liken dit: