Image Alt

Members

De Voshaar geeft sportlessen en trainingen, dit zijn de vaste Voshaarleden, alle kortingen voor leden gelden voor deze sporters.

Tijdens één van de langlopende cursussen (meer dan 3 maand) ben je echter ook automatisch lid van de Voshaar, als ‘Voshaar studenten’.

Dat wil zeggen dat je toegang hebt tot bepaalde leermiddelen en andere voordelen hebt als korting op verschillende cursussen en opleidingen binnen die periode.

Wil je na het afronden van een cursus of opleiding toch verbonden blijven met de Voshaar en profiteren van de verschillende mogelijkheden, aanbiedingen en leermiddelen , bijscholingen etc dan is het mogelijk om een jaarlidmaatschap af te sluiten.

Op deze site staat aangegeven voor welke cursussen deze korting geldt (op de pagina van de desbetreffende cursus) en andere bijscholingen. Tevens kortingen op ‘recreatieve’ reizen die aangeboden worden via de Voshaar  en de International Wilderness Meeting van 2021

Het lidmaatschap geldt voor een jaar, startend op het moment van inschrijven.
Het inschrijfgeld wordt geïncasseerd via een automatische machtiging en wordt automatisch een jaar later verlengd indien men zich niet schriftelijk afmeldt minimaal één maand voor de einddatum (via e-mail).

Kosten: € 50,-

> Inschrijven

X