Members


Tijdens één van de langlopende cursussen (meer dan 3 maand) ben je automatisch lid van de Voshaar, ‘Voshaar Instructors and Guides’.

Dat wil zeggen dat je toegang hebt tot bepaalde leermiddelen en andere voordelen hebt als korting op verschillende cursussen en opleidingen binnen die periode.

Wil je na het afronden van een cursus of opleiding toch verbonden blijven met de Voshaar en profiteren van de verschillende mogelijkheden, aanbiedingen en leermiddelen (toegang blijven houden tot Onderwijs Online), bijscholingen etc dan is het mogelijk om een jaarlidmaatschap af te sluiten.

Op deze site staat aangegeven voor welke cursussen deze korting geldt (op de pagina van de desbetreffende cursus). Denk aan Buitensportinstructeur, Hike & Survival Instructeur, Nature & Wildlife, MFA, maar ook Wilderness First Aid, Plant Medicine en andere bijscholingen. Tevens kortingen op ‘recreatieve’ reizen die aangeboden worden via de Voshaar (Bialowieza, Jura, Alpen, Wild water etc) en de International Wilderness Meeting van 2020

Het lidmaatschap geldt voor een cursusjaar (1 september – 31 augustus).
Het inschrijfgeld wordt geïncasseerd via een automatische machtiging en wordt automatisch een jaar later verlengd indien men zich niet schriftelijk afmeldt minimaal één maand voor de einddatum (via e-mail).

Kosten: € 50,-
Indien men zich aanmeldt VOOR 1 mei 2019 zijn de kosten € 40,- en gaat het abonnement in op 1 mei (tot 31 augustus 2020)

Inschrijven: membership 2019-2020

 

 

Advertenties
%d bloggers liken dit: