Image Alt

Locaties

Polen

We gaan naar Polen voor de natuur. Genieten van de ongelofelijke vogelrijkdom en proberen om bizons, wolven of een lynx te vinden. Het bos van Bialowieza is het enige oerbos van Europa en een lokale gids zal de groepen begeleiden in het Strict Reserve.

Witamy!

1. Reis – Bialowieza ligt in het uiterste oosten van Polen, tegen de grens van Wit Rusland. Het is een flink stuk rijden, maar de snelwegen in Polen zijn goed en de omgeving is schitterend. Vanaf Warschau is het wat meer ‘landelijk’ en geen snelweg meer. Het is ook mogelijk om op Warschau te vliegen en daar een auto te huren of de bus te pakken naar Hajnowka / Bialowieza.

2. Overnachtingen – We overnachten in een gite / hotel. Polen is zeker niet duur en voor een euro of 30 (maar dan wel in Zloty’s) kan je overnachten en eten. De slaap locatie ligt in het plaatsje Bialowieza. Winkeltjes, restaurantjes en een supermarkt zijn binnen loopafstand.

3. Voor iedereen geschikt – Zoals boven genoemd is de reis naar Polen gericht op natuur. We hebben dus geen haast, nemen de tijd en slapen en eten gewoon binnen.

We bezoeken polen met de opleiding Nature & Willdlife Guide

X