Image Alt

Buitensportopleiding

De Voshaar is opgericht in 1977 en begonnen als sportcentrum met als specialisaties atletiek en loop-, conditietraining. Sinds 1990 richten wij ons ook op survivalruntrainingen en vanaf 1993 neemt de Buitensport een belangrijke plaats in binnen het bedrijf. Vanaf 2001 zijn wij ook opleidingsgericht bezig en hebben een zeer gevarieerd aanbod van opleidingen op ‘Outdoor’ gebied ontwikkeld.

 

De opleidingen op deze site zijn alleen toegankelijk voor deelnemers van 18 jaar en ouder.

Het is mogelijk om de verschillende ‘deeltijd’ opleidingen te combineren met een (full-time) baan of studie.  Ook is het mogelijk om meerdere opleidingen in één jaar te volgen. Er zijn geen vooropleidingen noodzakelijk, ook niet voor de specialisaties. Veel van onze opleidingen zijn echter ook zeer geschikt om als specialisatie te doen na bijvoorbeeld het CIOS of ALO.

In 2015 zijn we gestart met een voltijd (BOL) MBO erkende opleiding, niveau 3 en niveau 4. > Voshaar MBO Outdoorsports & Guiding

Alle lessen binnen ons aanbod aan opleidingen worden verzorgd door zeer ervaren praktijk mensen. Al onze trainers, instructeurs en gidsen zijn gecertificeerd.

Wij hebben een zeer sterk kader staan met veel kennis en ervaring. Voor informatie betreffende de verschillende kaderleden verwijs ik u naar de ‘Team’ pagina op deze site.

Opleiding aanbod:

Voltijd opleiding

Deeltijdopleidingen:

Restitutie Cursusgelden: Bij het afmelden voor of tijdens een opleiding wordt geen cursusgeld terugbetaald.
Uiteraard  denken we wel oplossingsgericht bij blessures en andere onvoorziene omstandigheden.

Contact

X